Wie zijn wij

Kom meer te weten over ons gezin en onze honden.
Lees meer >> 

Pups

Bekijk snel onze puppiepagina waar u foto's van onze pups kunt bekijken.
Lees meer >> 

Contact

Neem gerust contact op voor meer informatie.
Lees meer >> 

Wij zijn Christel Volman & Piet van Kampen.
Wij heten u van harte welkom op onze website van Akita en American Akita Kennel / Pension of Hadjime - Yoshi. Wij wonen samen met onze zoontjes Bart & Tom in Deurne wat ligt in het prachtige Noord-Brabant !! Naast onze honden hebben we ook een Melkvee bedrijf. 

Het is geen kwestie van of u van een Akita zou houden, eerder, of de Akita van u zou houden !!

  Enkele jaren geleden raakte ik gefascineerd door het ras de Akita Inu. Ik was eigenlijk opzoek naar een hond met een bijzondere uitstraling en een krachtig lijf. Omdat de eisen die ik aan een hond stelde zeer veeleisend waren, bleek dit bijna een onmogelijke opgave. Zo begon mijn huiswerk in de wereld van de Kynologie. Tot mijn verbazing trof ik een hond aan die precies bij mijn karakter zou passen, namelijk eerlijk, waardig, onafhankelijk, loyaal en op zijn tijd ook dominant. Deze hond voldeed dus precies aan mijn karakter eigenschappen en was ook vriendelijk, sociaal en moedig. Na nog een jaar huiswerk kwam ik er dus achter dat deze hond zeker datgene bezat wat ik wilde en zo kocht ik bij Cornelis Koot mijn eerste Akita Inu !!

  barthebepups3A

Libertas as Aras an Uachtarain Multi Kampioen Ama-Geisha of Hadjime-Yoshi 
dochter van Libertas
Bart met puppies

Nu ben ik al bijna 24 jaar verder en weet ik nu zoveel van het ras, dat het een voorrecht voor mij is, mijn kennis met andere te delen !! De splitsing van het ras heeft me wel veel verdriet gedaan omdat ik de Akita nog steeds zie als een hond of het nu Akita heet of American Akita. De meningen zijn daar sterk over verdeeld en dat mag ook. Het heeft in ieder geval niet mijn liefde voor dit ras teniet gedaan. Ook bewijs ik in de kynologie dat je met  Akita's kunt werken en dat het karakter ook heel goed kan zijn. Mijn man Piet is inmiddels ook al jaren helemaal verslaafd aan deze prachtige honden. 
  
Onze pups worden goed gesocialiseerd en worden in huiselijke kring groot gebracht !
En onze zoontjes  Bart en Tom zijn ook helemaal op hun plekje tussen de honden !!  Samen zetten we ons dan ook voor de volle 100 % in om te kunnen zeggen: Wij zijn toonaangevend in het fokken van gezonde, betrouwbare en karaktervolle honden!! Wij hebben namelijk de verantwoording om iets goeds op de wereld te zetten en zetten ons daar voor de volle 100% in.
  
Veel lees en kijk plezier op onze website.

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn